SUIKERVRIJE VEGAN CHOCOLADE/BIETJES TAART MET AMANDELEN

Ingredi├źnten

Image
1 + 1/2 KOPJES SPELTBLOEM
1/2 KOP ONGEZOET CACAOPOEDER
6EL AGAVESIROOP + 6 DRUPPELTJES STEVIA
1 THEELEPEL BAKPOEDER
1/2 THEELEPEL ZOUT
1/4 KOPJE BIOLOGISCHE KOKOSOLIE
1/2 KOPJE BIETEN GEPUREERD
3/4 KOP WATER
1 THEELEPEL APPELCIDERAZIJN
HANDJE PECANNOTEN

Bereiding

Image
  • Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een taartvorm van 22 cm in
  • Pureer de gekookte bietjes samen met de appelciderzaijn heel fijn. Doe er de agavesiroop, stevia, cacaopoeder, bakpoeder, het zout en het water bij en maak zo een glad deeg.
  • Als laatste meng je het speltmeel, het gesmolten kokosvet en de pecannoten erdoor.
  • Doe dit mengsel in de taartvorm en bak de taart in 45 min gaar (afhankelijk dus hou de taart goed in het oog). Prik met een vork in de taart, ze is gaar als er niets aan blijft kleven. Laat de taart eventjes afkoelen en haal daarna uit de vorm.

    Werk af met cacaopoeder en enkele pecannoten.

Ontvang onze nieuwsbrief!
Wij respecteren uw privacy. Uw e-mailadres en gegevens worden niet aan derden doorgegeven.