Over ons
Indien men ons 2 jaar geleden had gezegd dat we op 1 september 2017 de eigenaars zouden zijn van een winkel met biologische en natuurlijke producten, ik denk dat we eens goed gelachen zouden hebben. En toch is het zo, en dat na bijna 20 jaar in de transportwereld gewerkt te hebben (17 om precies te zijn)


alida

Vanaf het begin
Image
Hoe het allemaal begon

Gevangen in de dagelijkse mallemolen van stress, files en werkdruk kwam een aantal jaren geleden het besef dat het zo niet verder kon. Een burn-out was ons deel dat had invloed op heel ons gezin. Gezonde voeding (en dan bedoelen we de échte gezonde voeding) aangepast met de juiste supplementen en de nodige beweging hebben voor een ommezwaai gezorgd, en het kon niet anders dan dat de carrièreswitch ging volgen. Dankzij mijn grootmoeder Alida had ik al van kindsaf een grote interesse in de helende kracht van de natuur.


Meer weten over ons?
Contacteer ons

Nathalie & Sven

Image
Één business plan, honderden gesprekken met de bank en de boekhouder, en duizenden uren harde arbeid later is de carrièreswitch een feit en staan we voor de op 1 na grootste uitdaging in ons leven. Als je weet dat we 3 kinderen (2 van haar, 1 van mij) opvoeden in een samengesteld gezin, dan kan je wel raden wat onze grootste uitdaging is in het leven. Samen met jullie hopen we er iets heel moois van te maken!

Mijn gezicht zal je regelmatig zien in de winkel, dat van Nathalie iets minder, zij is de drijvende kracht achter de cijfers en administratie die elke zaak nodig heeft. Zij doet dit bovenop een fulltime job en verdient dus mijn grootste respect! Niettemin helpt ze jullie graag verder als je vragen hebt!

Tot snel in de winkel!

Sven & Nathalie
Sam (2011)
Sari (2009)
Danko (2005)