Image

Leefstijladvies op jouw maat! Begin je aan een nieuwe levensstijl en weet je niet goed waar te beginnen? Of heb je chronische gezondheidsklachten of extra kilo's die je maar niet kwijtgeraakt? Dan is ons leefstijladvies echt iets voor jou.

Sofie, onze diëtiste leert je wat je naar hartenlust mag eten en waar je van moet wegblijven. Ze gebruikt hiervoor verschillende parameters en reikt je tegelijkertijd enkele heerlijke recepten aan. Samen met jou stelt ze een plan op waarin lekker gezond eten en eventuele voedingssupplementen vervat worden.

Elk traject begint met een intakegesprek van 60 minuten. Opvolggesprekken duren slechts 30 minuten. Bij elke consult ontvang je tevens een kortingsbon van 10% voor je aankopen bij Regiform zodat je je nieuwe levensstijl al direct met een mooie korting kan inzetten.

Ons leefstijladvies kan oa nuttig zijn bij volgende klachten:

  • Overgewicht
  • Huidproblemen (psoriasis, …)
  • Chronische darmklachten
  • Hormonale klachten
  • Concentratie en geheugen, AD(H)D – ook kinderen welkom
  • Chronische vermoeidheid
  • Spier-en gewrichtspijn
  • Allergie
  • Hoge bloeddruk
  • Suikerziekte

Sofie ('89) behaalde haar bachelor diploma in de voedings-en dieetkunde aan de Plantijn Hogeschool in Antwerpen en sinds 2015 werkt ze als klantenadviseur bij Regiform. Hier staat ze mensen bij tijdens hun dieet en predikt ze vooral voor een gezonde levensstijl met eventuele hulpmiddelen in plaats van te kiezen voor ongezonde crash-diëten. Als toverfee in de keuken heeft ze een waaier aan alternatieve gerechten om uit te kiezen om van die gezonde levensstijl een werkelijkheid te maken. Bij Sofie leer je dat gezond leven geen kwelling hoeft te zijn, noch een leven vol honger betekent. Door haar ervaring, studies en vlotte persoonlijkheid begint ze elk gesprek zonder vooroordelen en met de nodige drive om te helpen.

Beschikbaar: elke woensdag tussen 9h en 15h na afspraak

Sven ('81) nam in 2017 Regiform over met de vastberadenheid er een succesverhaal van te maken nadat hij zelf leed onder het spook dat 'burnout' heet. Hoewel zijn opleidings- en ervaringsniveau zich in de maritieme sector bevinden gooide hij het roer om en schoolde zich bij tot ACT-coach. Zijn ervaring in de bedrijfswereld maakt van hem een ervaringsdeskundige op het gebied van burnout en bore-out. Het belang van aangepaste voeding wordt hier niet uit het oog verloren.
Bij Sven kan je terecht voor chronische klachten, al dan niet voedingsgerelateerd, (suiker)verslavingsproblematiek, burnout en bore-out. Ook jongeren kunnen hier terecht. Tijdens een ACT gesprek stel je waarden en doelen op en krijg je tools mee naar huis om deze om te zetten in de praktijk. Zo kan je stoppen met worstelen en beginnen met leven.

Beschikbaar: elke dinsdag tussen 15h en 21h na afspraak (na 11 januari)

Samen schreven zij het e-book "burn-out-bijbel" dat je kan downloaden via deze link

Advies en overleg tussen beide therapeuten kan voorvallen, mits uw voorafgaand akkoord. De praktijkruimte van FLOW wordt gedeeld met oa een loopbaanbegeleider, een thuiscoach voor ouders en kinderen met ADHD en autismeproblematiek, alsook een Bach consulente waardoor doorverwijzingen steeds zeer vlot kunnen verlopen.

Prijzen zijn als volgt:
Intakegesprek: 50 Euro (60 min)
Opvolggesprek: 30 Euro (30 min)