Image

Leefstijladvies op jouw maat! Begin je aan een nieuwe levensstijl en weet je niet goed waar te beginnen? Of heb je chronische gezondheidsklachten of extra kilo's die je maar niet kwijtgeraakt? Dan is ons leefstijladvies echt iets voor jou.

Sofie, onze diëtiste leert je wat je naar hartenlust mag eten en waar je van moet wegblijven. Ze gebruikt hiervoor verschillende parameters en reikt je tegelijkertijd enkele heerlijke recepten aan. Samen met jou stelt ze een plan op waarin lekker gezond eten en eventuele voedingssupplementen vervat worden.

Mei = opendeurmaand

In Juni verhuist onze praktijk. Daarom nemen we afscheid met een fantastisch aanbod!

Boek gedurende heel de maand Mei een afspraak van 30 minuten via onderstaande tool en betaal helemaal niets!

Ons leefstijladvies kan oa nuttig zijn bij volgende klachten:

  • Overgewicht
  • Huidproblemen (psoriasis, …)
  • Chronische darmklachten
  • Hormonale klachten
  • Concentratie en geheugen, AD(H)D – ook kinderen welkom
  • Chronische vermoeidheid
  • Spier-en gewrichtspijn
  • Allergie
  • Hoge bloeddruk
  • Suikerziekte
Image

Sven ('81) nam in 2017 Regiform over met de vastberadenheid er een succesverhaal van te maken nadat hij zelf leed onder het spook dat 'burnout' heet. Hoewel zijn opleidings- en ervaringsniveau zich in de maritieme sector bevinden gooide hij het roer om en schoolde zich bij tot ACT-coach. Zijn ervaring in de bedrijfswereld maakt van hem een ervaringsdeskundige op het gebied van burnout en bore-out. Het belang van aangepaste voeding wordt hier niet uit het oog verloren. 
Bij Sven kan je terecht voor chronische klachten, al dan niet voedingsgerelateerd, (suiker)verslavingsproblematiek, burnout en bore-out. Ook jongeren kunnen hier terecht. Tijdens een ACT gesprek stel je waarden en doelen op en krijg je tools mee naar huis om deze om te zetten in de praktijk. Zo kan je stoppen met worstelen en beginnen met leven.


Afspraak maken
Image

Alessia ('94) behaalde naast haar diploma "voeding en dieetkunde" aan de AP Hogeschool te Antwerpen ook nog een postgraduaat over voeding bij kinderen en adolescenten
Zij werkt vanuit haar zelfstandige praktijk gelegen in Wilrijk en ontvangt cliënten in 3 talen (NL - FR - EN). Tussenkomst van het ziekenfonds is mogelijk voor consultaties bij Alessia, formulieren hoeft u hiervoor niet mee te nemen, die worden ter plaatse afgedrukt.

Voor Alessia is het heel belangrijk dat haar advies afgestemd is op  jouw persoonlijke voorkeuren. Geen lastige diëten die niet vol te houden zijn, maar wel veranderingen van eet – en leefgewoonten die resultaat geven op lange termijn. Dit doet ze door stapsgewijs te werk te gaan. Ze geeft je een nieuwe kijk op voeding en leert je de juiste keuzes te maken, waardoor je  mentaal en fysiek beter, energieker en gezonder wordt. Zelf volgt ze een veganistisch leefpatroon en is ze dus de ideale persoon om gelijkgestemden te begeleiden. Uiteraard kunnen ook niet-veganisten bij haar terecht.


Afspraak maken
Image

Elise (’96) studeerde Voedings- en Dieetkunde aan de AP Hogeschool in Antwerpen en behaalde daarna een postgraduaat diabeteseducator en oncologische diëtetiek. Dit voorjaar start ze met een opleiding over voeding bij kinderen en adolescenten. Ze werkt op vrijdag in de groepspraktijk Senses Praktijkhuis in Mortsel. Verder werkt ze halftijds in AZ Klina, campus De Mick in Brasschaat. Hier zorgt ze voor een aangepaste voeding voor onder andere patiënten met kanker, COPD en neurologische aandoeningen (beroerte, hersentrauma, MS, ALS,…).

Elise hecht veel belang aan persoonlijk en wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies. Je kan bij haar terecht voor begeleiding bij onder andere overgewicht, ondergewicht, voeding bij diabetes, voeding ter preventie van, bij en na kanker, vegetarische en veganistische voeding, voeding met aangepaste consistentie (bij slikproblemen), voeding bij maag-darmproblemen (inclusief het FODMAP-dieet), voeding bij allergieën en intoleranties en het ketogeen dieet (bij epilepsie).

Elise probeert waar mogelijk zoveel mogelijk plantaardig te eten. Ze experimenteert graag in de keuken. Lopen is haar passie en uitlaatklep: in 2018 liep ze haar eerste marathon.


Meer info Afspraak maken
Image

Sofie ('89) behaalde haar bachelor diploma in de voedings-en dieetkunde aan de Plantijn Hogeschool in Antwerpen en sinds 2015 werkt ze als klantenadviseur bij Regiform. Hier staat ze mensen bij tijdens hun dieet en predikt ze vooral voor een gezonde levensstijl met eventuele hulpmiddelen in plaats van te kiezen voor ongezonde crash-diëten. Als toverfee in de keuken heeft ze een waaier aan alternatieve gerechten om uit te kiezen om van die gezonde levensstijl een werkelijkheid te maken. Bij Sofie leer je dat gezond leven geen kwelling hoeft te zijn, noch een leven vol honger betekent. Door haar ervaring, studies en vlotte persoonlijkheid begint ze elk gesprek zonder vooroordelen en met de nodige drive om te helpen.

Beschikbaar: elke woensdag tussen 9h en 15h na afspraak

Samen schreven Sven & Sofie het e-book "burn-out-bijbel" dat je kan downloaden via deze link

Advies en overleg tussen beide therapeuten kan voorvallen, mits uw voorafgaand akkoord. De praktijkruimte van FLOW wordt gedeeld met oa een loopbaanbegeleider, een thuiscoach voor ouders en kinderen met ADHD en autismeproblematiek, alsook een Bach consulente waardoor doorverwijzingen steeds zeer vlot kunnen verlopen.