Image
 
Ons leefstijladvies kan oa nuttig zijn bij volgende klachten:

 • Overgewicht
 • Huidproblemen (psoriasis, …)
 • Chronische darmklachten
 • Hormonale klachten
 • Concentratie en geheugen, AD(H)D – ook kinderen welkom
 • Chronische vermoeidheid
 • Spier-en gewrichtspijn
 • Allergie
 • Hoge bloeddruk
 • Suikerziekte
 

Interne medewerkers
Image

Sven ('81 - zaakvoerder)

nam in 2017 de beslissing om zijn leven over een andere boeg te gooien. Na een carrière van bijna 20 jaar in de maritieme sector koos hij voor het ondernemerschap en richtte zijn pijlen op Regiform, de natuurwinkel die al sinds 1971 in Deurne-Zuid gevestigd is. Sindsdien schoolde hij zich bij tot ACT* consulent en dompelde hij zich onder in de wereld der voedingssupplementen.

Bij Sven kan je terecht voor chronische klachten, al dan niet voedingsgerelateerd, (suiker)verslavingsproblematiek, ADHD en autisme (ASS), burnout en bore-out. Ook jongeren kunnen hier terecht - studenten ontvangen een kortingstarief van 50%.

 • Leefstijladvies
 • Bach therapie
 • ACT - coaching

Beschikbaar: MA-DI-DO-VRIJ-ZAT


Afspraak maken
Image

Sofie ('88- Diëtiste)

behaalde haar bachelor diploma in de voedings-en dieetkunde aan de Plantijn Hogeschool in Antwerpen en sinds 2015 werkt ze als klantenadviseur bij Regiform. Hier staat ze mensen bij tijdens hun dieet en predikt ze vooral voor een gezonde levensstijl met eventuele hulpmiddelen in plaats van te kiezen voor ongezonde crash-diëten. Als toverfee in de keuken heeft ze een waaier aan alternatieve gerechten om uit te kiezen om van die gezonde levensstijl een werkelijkheid te maken. Bij Sofie leer je dat gezond leven geen kwelling hoeft te zijn, noch een leven vol honger betekent. Door haar ervaring, studies en vlotte persoonlijkheid begint ze elk gesprek zonder vooroordelen en met de nodige drive om te helpen.

Beschikbaar: MA & VR


Afspraak maken

Samen schreven Sven & Sofie het e-book "burn-out-bijbel" dat je kan downloaden via deze link

*ACT is een tak van de klinische psychologie die werkt met mindfulness principes. ACT helpt je een bewust en waardevol leven te leiden, en geeft je concrete tools en technieken om met onaangename gevoelens om te gaan en een gezonde afstand te nemen van negatieve gedachten. Je komt in contact met wat écht belangrijk is in jouw leven.

Nog meer weten over ACT? Klik hier!

Externe medewerkers
Image

Alessia ('94) behaalde naast haar diploma "voeding en dieetkunde" aan de AP Hogeschool te Antwerpen ook nog een postgraduaat over voeding bij kinderen en adolescenten
Zij werkt vanuit haar zelfstandige praktijk gelegen in Wilrijk en ontvangt cliënten in 3 talen (NL - FR - EN). Tussenkomst van het ziekenfonds is mogelijk voor consultaties bij Alessia, formulieren hoeft u hiervoor niet mee te nemen, die worden ter plaatse afgedrukt.

Voor Alessia is het heel belangrijk dat haar advies afgestemd is op  jouw persoonlijke voorkeuren. Geen lastige diëten die niet vol te houden zijn, maar wel veranderingen van eet – en leefgewoonten die resultaat geven op lange termijn. Dit doet ze door stapsgewijs te werk te gaan. Ze geeft je een nieuwe kijk op voeding en leert je de juiste keuzes te maken, waardoor je  mentaal en fysiek beter, energieker en gezonder wordt. Zelf volgt ze een veganistisch leefpatroon en is ze dus de ideale persoon om gelijkgestemden te begeleiden. Uiteraard kunnen ook niet-veganisten bij haar terecht.


Afspraak maken
Image

Elise (’96) studeerde Voedings- en Dieetkunde aan de AP Hogeschool in Antwerpen en behaalde daarna een postgraduaat diabeteseducator en oncologische diëtetiek. Dit voorjaar start ze met een opleiding over voeding bij kinderen en adolescenten. Ze werkt op vrijdag in de groepspraktijk Senses Praktijkhuis in Mortsel. Verder werkt ze halftijds in AZ Klina, campus De Mick in Brasschaat. Hier zorgt ze voor een aangepaste voeding voor onder andere patiënten met kanker, COPD en neurologische aandoeningen (beroerte, hersentrauma, MS, ALS,…).

Elise hecht veel belang aan persoonlijk en wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies. Je kan bij haar terecht voor begeleiding bij onder andere overgewicht, ondergewicht, voeding bij diabetes, voeding ter preventie van, bij en na kanker, vegetarische en veganistische voeding, voeding met aangepaste consistentie (bij slikproblemen), voeding bij maag-darmproblemen (inclusief het FODMAP-dieet), voeding bij allergieën en intoleranties en het ketogeen dieet (bij epilepsie).

Elise probeert waar mogelijk zoveel mogelijk plantaardig te eten. Ze experimenteert graag in de keuken. Lopen is haar passie en uitlaatklep: in 2018 liep ze haar eerste marathon.


Meer info Afspraak maken