Doe mee met de Skinny Love challenge en verbeter je levenskwaliteit


29 januari 2019
Gewicht bij volwassenen

 

In ons artikel  hoe onze maatschappij obesitas in de hand werkt’ kon je al lezen dat maar liefst 48% van de Vlamingen overgewicht heeft – dat wil zeggen: een BMI heeft tussen 25 en 30  –  en 13% obese is.  1e graad obese ben je wanneer je een BMI hebt van meer dan 30.

In dat artikel halen we aan dat het steeds moeilijker wordt om gezond te eten.

Zo is gezonde voeding doorheen de jaren steeds duurder geworden, terwijl ongezonde voeding net goedkoper werd. Als een handje noten duurder is dan een zak chips, werkt dat natuurlijk niet echt stimulerend.

Gewicht verliezen doe je best onder begeleiding

 

Er zijn volgens mij 7 kenmerken van onveilige dieetmethodes.

 1. Ze vereisen een drastische vermindering van calorieën
 2. Het gaat over pillen of maaltijdvervangende shakes
 3. Ze zijn wonderbaarlijk
 4. Je krijgt er honger van of moet volledige maaltijden overslaan
 5. Het vraagt je om volledige voedselgroepen te verwijderen
 6. het werkt RAZENDSNEL
 7. Het vereist geen enkele inspanning

Het spreekt voor zich dat elk van deze 7 kenmerken misschien een kortstondig positief effect kan hebben op je gewicht, op lange termijn breng je je lichaam alleen maar schade aan.

Net zoals je je verzekeringen beter in handen laat van een makelaar, of voor de verkoop van je huis naar een immokantoor belt, vakwerk laat je best aan vakmensen over.

Als het op je gezondheid aankomt raad ik je dan ook aan om raad te vragen bij specialisten. Te snel gewicht verliezen zonder begeleiding is gevaarlijk voor je gezondheid.  Het maakt niet uit welk dieet je volgt, iedereen heeft nood aan de juiste bouwstenen in zijn of haar voeding.

 

Ik wil hier samen met jou een antwoord op bieden

 

Samen met mij kan je de Skinny Love Challenge aangaan, een traject bestaande uit 1 of 2 kuren Skinny Love én 3 sessies boordevol voedingsadvies in mijn praktijk als diëtiste.

Skinny Love is een middel dat je ondersteunt tijdens het afvallen. Een gezonde toevoeging op je dieet. Het bevat tal van mineralen en vitaminen die een gezonde en evenwichtige vetverbranding stimuleren. Geen maaltijdvervanger dus, maar een extra tussendoortje.

De kuur bestaat uit 2 shakes,  welke je gebruikt naast je normale voedingspatroon.

De ochtendshake bestaat uit de volgende ingrediënten: prebiotische dieetvezels, fruitvezels (pompelmoes 9%, citroen, appel, cactusvijg), Matcha groene thee 9%, gember, kruidenmix (brandnetel, basilicum, rozemarijn) en groene koffie extract.

De namiddagshake bestaat uit de volgende ingrediënten: prebiotische dieetvezels, fruitvezels (citroen 10%, mandarijn 10%, cactusvijg, ananas), kurkuma 10%, gember, komijn, kaneel en peper.

 

1 kuur Skinny Love duurt ongeveer 3 a 4 weken, afhankelijk van de dosering die we samen gaan bepalen.

 

Hoe werkt dit?

 

 • Boek via onderstaand formulier jouw intakegesprek (60 min) bij mij – Sofie – en vermeld bij je afspraak dat het gaat om de Skinny Love Challenge
 • Tijdens dit gesprek bespreken we of je voor 1 kuur (3 tot 4 weken) of 2 kuren (6 tot 7 weken) kiest en krijg je de Skinny Love overhandigd, samen met een aangepast voedingsschema
 • Na afspraak volgen er nog 2 opvolggesprekken (30 min) om jouw verdere aanpak en resultaten te bespreken

 

Hoeveel kost dit?

 

Het zou geen speciale actie zijn moest je dit niet aan voordeeltarief kunnen boeken.


 • Skinny Love Challenge – 1 kuur  + 2 uur voedingsadvies: 150 € –  voordeel van 49 €*
 • Skinny Love Challenge – 2 kuren + 2 uur voedingsadvies: 200 € –  voordeel van 108 €**

*prijs zonder voordeeltarief = 89 + 50 + 30 +30 = 199
**prijs zonder voordeeltarief = (89 x 2) + 50 + 30 +30 = 288

 

Twijfel dus niet langer en boek snel je afspraak, deze promo is enkel geldig wanneer je intakegesprek in februari of maart plaatsvindt.

 

De vraag naar deze formule is heel groot, snel zijn is dus de boodschap. Het is écht de moeite waard. Met een investering van 2 uur in jouw tijd en mijn expertise ben ik er zeker van dat we samen tot een mooi resultaat zullen komen.

tot gauw! 
Sofie

 

 

Zelf je BMI berekenen? Dit doe je door het gewicht in kilogram te delen door lengte in meter in het kwadraat.

Voorbeeld: Je bent 1,80 meter en je weegt 91 kilogram = 91/(1,80 x 1,80) = 91/3,24 = 28,09

 

 

 

 

Deel dit bericht!