Regiform en ACT coaching


4 januari 2019

ACT

“ACT helpt je een bewust en waardevol leven te leiden, en geeft je concrete tools en technieken om met onaangename gevoelens om te gaan en een gezonde afstand te nemen van negatieve gedachten. Je komt in contact met wat écht belangrijk is in jouw leven

Doen wat werkt”

Toen ik een aantal maanden geleden het bovenstaande las was ik geïntrigeerd.  Ik besloot mezelf dan ook in te schrijven voor deze interessante cursus en wat er toen gebeurde verblufte zelfs mij, en ik ben niet gauw uit mijn lood te slaan.

ACT leerde me op een zeer nuchtere en analytische manier omgaan met bepaalde sensaties en leerde me tools aan om hier mee om te gaan. We diepten technieken op om dit op een eenvoudige en laagdrempelige manier over te brengen aan iedereen die het nodig heeft.

We gingen vanuit hulpverlenersstandpunt heel specifiek in op begrippen als burnout, bore-out en suikerverslaving, allemaal onderwerpen die me nauw aan het hart liggen vanuit eigen ervaringen.

Ik besloot dan ook om hier mee aan de slag te gaan en actief mensen te coachen. Bij navraag bleek de uiterst mooie praktijkruimte bij FLOW nog vrij te staan op dinsdag tussen 15h00 en 21h00, en zo geschiede.

Wie kan hier terecht?

kortweg: iedereen die worstelt met een chronische klacht of een wederkerend probleem en hier wat ondersteuning bij kan gebruiken. Het aantal tieners met burnout klachten swingt de pan uit, en ook daar willen we iets aan doen, leeftijd speelt hier dan ook geen enkele rol.

Wat gebeurt er?

Samen stellen we een coaching traject op waar ook een plaats voor voeding zal zijn. Samen gaan we aan de slag om jouw waarden te bepalen en oefenen we methodes in om volgens die waarden te handelen. Geen ellenlange trajecten waar je maanden aan een stuk voor op visite komt, maar to the point handelen. Om onnodige verplaatsingen overbodig te maken kunnen er ook whatsapp chatsessies en videochats inbegrepen worden indien gewenst.

Elke aandoening, elke klacht heeft een oorzaak en die wordt in de huidige maatschappij vaak uit het oog verloren.

Maar vrees niet, het is nooit te laat om aan het roer te trekken en het schip te keren, ook al is het een tanker.

Samen gaan we doen wat werkt

Warme groet,
Sven

Lees hier voor meer achtergrond over onze praktijk en voor een digitale versie van ons e-book “de burnout bijbel”

Boek hier je ACT intakegesprek:

Deel dit bericht!