Nieuw: Shiimake, Belgisch bier met shiitake-extract


29 oktober 2018

Goed nieuws voor de paddenstoelliefhebbers onder onze klanten. Naast de lekkere paddenstoelen van Pad en Stoel hebben we sinds kort ook shiitakebier in ons aanbod!

Afbeeldingsresultaat voor shiitake cartoon

Inderdaad!

Shiimake is een lekker amberbier met de subtiele smaak van shiitake-extract. Met zijn volle smaak, een vleugje honing en full body aan het gehemelte zal het bovendien ook niet-zwammenfreaks overtuigen.

Oorspronkelijk werd het bier ontwikkeld als een gezamenlijk project tussen Mycelia en de Universiteit van de KAHO SintLieven Brewer’s in Gent als partners in een fermentatie studie. Ondertussen wordt het bier gesmaakt door bierliefhebbers over de hele wereld. En het ligt dus gewoon in de rekken van je favoriete winkel 😉

Schol!

 

Deel dit bericht!