Bedankt


8 oktober 2018

Lieve klanten,

onze onderneming is nu iets meer dan één jaar oud. De voorbije weken hebben we niet alleen vooruitgeblikt op de spannende maanden die gaan komen,  we hebben vooral ook teruggeblikt op het voorbije jaar. Zo maakten we een balans op van de dingen die al zijn gebeurd, dingen die we goed deden en zaken die we misschien anders moeten aanpakken.

Je hoort het overal zeggen, het eerste jaar van een onderneming is het moeilijkste. Wel, we zijn nu iets meer dan een jaar verder en ik denk dat het spannendste nog moet komen. Het eerste jaar overleef je vooral op enthousiasme, het tweede jaar volgt normaal gezien ‘money time’. De periode waarin er geoogst wordt wat er gezaaid werd.  Hierin merk je of je investeringen en inspanningen een maat voor niets zijn geweest of net een schot in de roos.

De wegenwerken aan de Herentalsebaan helpen ons niet in onze doelstellingen momenteel. Een belangrijke ader voor onze bereikbaarheid zit dicht en parkeerplaatsen zijn schaars. We zijn er echter zeker van dat we door deze zure appel heen moeten bijten. De reden van deze grootscheepse wegenwerken valt niet te ontkennen, de situatie op de oude Herentalsebaan was ronduit gevaarlijk. De veranderingswerken zullen een boost aan deze buurt geven en iedereen – handelaars én klanten – zullen daar de vruchten van plukken.

We vonden daardoor ook dat het tijd was geworden om jullie te bedanken. We begrijpen dat het niet eenvoudig is om je op dit moment een weg te banen door de werken heen, maar toch blijven jullie de weg vinden naar onze winkel. Wij waarderen dit ten zeerste en willen dus ‘nen dikke MERCI’ geven aan jullie allemaal.

Momenteel werken we hard aan de opstart van onze webshop. Deze staat gepland om begin november gelanceerd te worden. Zo vermijdt u de files en wegenwerken en kunt u toch genieten van het beste wat de natuur te bieden heeft.

Ben je graag op de hoogte van de vooruitgang van de werken of heb je vragen of opmerkingen hierover, volg dan zeker de facebookpagina Heraanleg dé Herentalsebaan 

De reservaties voor onze eigen adviespraktijk lopen heel goed. Wie nog een afspraak wil maken aan voordeeltarief kan dat nog steeds via onderstaande booking tool, wees er snel bij alvorens de laatste plaatsen weg zijn!

Ook op onze eigen facebookpagina houden we jullie graag op de hoogte van dit en ander nieuws

Tot snel!

Team Regiform
Jozefien, Sofie en Sven

 

Deel dit bericht!