Moeilijk bereikbaar? wij zoeken oplossingen! met Beedrop!


12 mei 2018

Liefste klanten,

we zien het alle dagen met lede ogen aan, de Herentalsebaan is onderbroken en de parkeergelegenheid in onze straat is soms schaars. Hoewel we een splinternieuwe fietsenstalling hebben gezet begrijpen we best dat niet iedereen het vaak hobbelige traject met de fiets kan afleggen.

Wij denken graag mee in oplossingen, bvb door een mogelijkheid tot thuislevering aan te bieden. Momenteel werken we aan 2 online oplossingen die het mogelijk zullen maken om te winkelen zonder stress en parkeergekte!

Woon je in 2100 Deurne? hou je dan maar vast aan de takken van de bomen, want vanaf Juni krijg je je boodschappen zomaar gratis en voor niks thuis geleverd!

Hoe we dat doen?

als één van de pioniers in Deurne hebben we een overeenkomst met Beedrop. Hun website verenigt bestellingen van lokale handelaars om ze in één ecovriendelijke rit bij de bestemmeling te leveren binnen de gemeente.  In Juni is de aftrap van Beedrop binnen Deurne voorzien, en wij zijn er als de kiekens bij om hier deel van uit te maken. Neem alvast eens een kijkje op hun site en hou onze nieuwsbrief in de gaten!
Leuk detail, zij aanvaarden de elektronische maaltijdcheque als betaalmiddel 😉

Woon je niet in 2100 Deurne?

niet getreurd, ook voor jullie werken we aan een online oplossing. Zo zullen jullie binnenkort op onze nagelnieuwe webshop je bestellingen kunnen plaatsen en betalen, om ze op een vaste leverdag af te halen bij een ophaalpunt in jouw buurt. We breiden momenteel ons netwerk uit naar plaatsen die makkelijk bereikbaar zijn en flexibele openingsuren hebben om jouw winkelcomfort te verhogen. Meer nieuws binnenkort!

tot snel!

Sven

 

Deel dit bericht!