Colloïdaal zilver, een ontsmettingsmiddel met een uitzonderlijke werking


11 mei 2018
Voor iedereen en in het hele huis

Colloïdaal zilver wordt al sinds de oudheid gebruikt om zijn opmerkelijke infectiewerende eigenschappen. Het werd dan ook wijd en zijd gebruikt voordat de moderne antibiotica werden uitgevonden. Het belandde een tijdje in de vergeethoek, maar maakt nu weer een sterke comeback als natuurlijke oplossing die bacteriën, virussen, parasieten, microben, zwammen en schimmels doeltreffend doodt.

100% natuurlijk

zonder bewaarmiddelen, hulpstoffen, chemische zilververbindingen, partikels die mechanisch geproduceerd zijn of afkomstig zijn uit de nano-technologie, kleurstoffen, chloride, nitraten of andere giftige stoffen.

Dankzij de grote zuiverheid van het colloïdaal zilver kunnen de ionen lange tijd werkzaam blijven. Dat is het bewijs van een perfecte biobeschikbaarheid en een optimale efficiëntie, zonder bijwerkingen.

Een unieke zuiverheid

Heel zuiver water, van Europese farmacopee-kwaliteit, verkregen via een lang en complex zuiveringssysteem (filtering, opname via een actieve koolstoffilter, demineralisatie, dubbele omgekeerde osmose en oxidatie met ultraviolette stralen) zijn een voorwaarde voor een optimale elektrolyse.

Ionisatie is een fenomeen dat ook in de natuur voorkomt. Het zilver in zeewater wordt immers op natuurlijke wijze geproduceerd door de elektrische ontladingen uit onweer

Veelzijdig dagelijks gebruik

 

  • Voor de huid en mondhygiëne

colloïdaal zilver hydrateert, kalmeert en zuivert de huid, bevordert de genezing en zuivert de mondholte. Het wordt sterk aanbevolen voor de probleemhuid, als mondspoeling of gorgeldrank.

 

 

 

 

  • Voor groene planten

colloïdaal zilver doodt virussen en schimmels en houdt snijbloemen langer mooi. 1 eetlepel per liter water zorgt voor gezonde planten in je huis of in je tuin.

 

 

 

 

  • Voor dieren

colloïdaal zilver zuivert de huid, verzacht en kalmeert brandwonden en rode vlekken en bevordert de genezing.
Het reinigt de ogen, oren en mondholte van je dier en het kan gebruikt worden om de mand te zuiveren.

 

 

 

  • Voor het huis

colloïdaal zilver reinigt en ontsmet het aanrecht, de badkamer, deurklinken, speelgoed,…

 

 

kortom: multifunctioneel!

 

Deel dit bericht!