Bamboe kussens Lucovitaal, profiteer van deze tijdelijke actie


23 april 2018

Met dit geweldige Kingsize Bamboe Hoofdkussen van Lucovitaal® worden je spieren tijdens het slapen ontlast en kun je rug-, nek- en schouderklachten voorkomen. Door de drukverlagende vulling (orthopedisch traagschuim) biedt dit ergonomische kussen je lichaam en hoofd de rust en ondersteuning die het nodig heeft tijdens het slapen en doorslapen. Of je nu op je buik, rug of zij ligt, je ligt altijd in een stabiele slaaphouding waardoor nek en rugklachten worden voorkomen.

Een prachtige combinatie met de bamboe hoes die een vochtregulerende bamboe vulling heeft waardoor je minder transpireert. De ademende bamboe vezels blijven zacht en koel als zijde. Hierdoor wordt warmte op natuurlijke wijze afgevoerd. Je zweet minder en slaapt voortaan heerlijk koel en comfortabel! Deze hoes heeft een ritssluiting en kun je uitwassen. Het kussen heeft een standaard formaat in lengte en breedte.

Formaat: 66x50x18cm

Bamboe Kussen van Lucovitaal®:
– Ontspant nek, schouder en rug
– Ademend, hypoallergeen en antibacterieel
– Perfect voor alle slaaphoudingen: rug, zij en buik

 

Prijs:

1 kussen: 39.99

2e kussen: 1 €!!!

ACTIE GELDIG ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

 

Deel dit bericht!