Voor u getest: Flor Essence


8 april 2018

In onze categorie “voor u getest” laten we diverse mensen hun mening geven over de producten die bij ons verkrijgbaar zijn.
Ook interesse om een product te testen? Stuur uw motivatie via onderstaand contactformulier en wie weet ben jij ons volgende proefkonijn!

Als eerste in een lange reeks heeft mede-zaakvoerder Nathalie de Flor-Essence van Ojibwa voor u getest.

Flor•Essence is een verzachtend, diepreinigend kruidenmengsel dat op het meest fundamentele niveau functioneert: uw cellen

Als chronisch maaglijder zei Nathalie me steeds dat ze het gevoel had alsof haar eten niet verteerde. Dit blok op haar maag bleef de ganse dag liggen waardoor ze zich vaak moest voortslepen, zeker na een maaltijd. Van de dokter kreeg ze de diagnose luie maag en een voorschrift voor synthetische medicatie die ze voor het eten moest innemen.

De medicatie bood niet bepaald het gewenste effect en deed me niet alleen sceptisch worden over de diagnose maar ook vooral over de geboden remedie

Op zoek naar een natuurlijke en meer permanente oplossing kwam ik bij Flor-Essence uit. Flor•Essence zuivert en revitaliseert het hele lichaam langzaam maar duurzaam, dus niet zoals andere zuiveringsproducten die soms moeilijk te verdragen zijn. Door uw cellen te reinigen en te beschermen ondersteunt Flor•Essence uw levenskracht en stelt het uw lichaam in staat met maximale doeltreffendheid te werken.

Flor-Essence op een nuchtere maag gaf me het gevoel alsof er een bruistablet in gang trad die het blok op mijn maag oploste. Het gaf me energie voor de rest van de dag en zorgde ervoor dat mijn ontbijt onmiddellijk verteerde. Het trapte mijn motor voor de rest van de dag op gang. Het logische gevolg van een goede spijsvertering was dan ook een positief effect op mijn darmflora.
De maagmedicatie die ik nam zorgde ook voor een verminderde vitamineopname door mijn lichaam, wat dan weer leidde tot andere kwaaltjes (hoofdpijn, vermoeidheid, vochtophouding,…)

Het voelt nu alsof die vicieuze cirkel eindelijk doorbroken werd

Mijn eerste kuur zit er ondertussen op, en ik voel een wezenlijk verschil. Ik ervaar zulk een positief effect dat ik onmiddellijk met een tweede kuur ga beginnen gezien de vergevorderde aard van mijn problemen. Op die manier pak ik het probleem bij de basis aan, waardoor ik de kuur nog slechts 2 keer per jaar zal hoeven te doen, bij het begin van de lente, en bij het begin van de winter.

 

Heb jij ook chronische kwalen en heb je interesse om zelf ook proefkonijn worden? Contacteer ons via onderstaand formulier, omschrijf de aard van je probleem en wie weet word jij ons volgende proefkonijn

 

Contact

  • U kan ons steeds bereiken op 03 321 48 98 of info@regiform.be om uw gegevens te bekijken, aan te passen of te laten wissen.

Deel dit bericht!