Wat volgens ons niet mag ontbreken in je reisapotheek…


18 maart 2018

Of je nu gaat skiën in de paasvakantie, of je trekt er met je gezin op uit naar het strand of de bergen tijdens de zomermaanden, hoedanook raden wij steeds aan volgende onontbeerlijke items in je reisapotheek te stoppen:

  • Fytostar Travel Care: je kent het wel, na iets meer dan een uurtje bollen op de soms gammele snelwegen slaat het toe. Je maag keert, je krijgt het warm en koud tegelijk en je begint te zweten en moeilijker te ademen. De reisziekte heeft je te pakken! Neem Fytostar Travel Care een half uurtje voor vertrek en ontkom aan dit vreselijk gevoel! Ook geschikt voor kinderen! Lees er hier meer over

 

  • Zonbescherming: Aan het strand, in de bergen of zelfs op skivakantie is een goede zonbescherming een must! Ontdek hier wat Weleda zonbescherming uniek maakt. Verantwoord smeren op elk niveau!

 

  • Ortis Easy Digest: Op vakantie laat je jezelf wel eens verwennen en kookt een ander voor jou. Hoe lekker het hoteleten wel kan zijn, het wordt anders klaargemaakt dan je misschien gewend bent. Andere bereidingen en kruiden kunnen soms voor spijsverteringsproblemen zorgen. Laat je zuurverdiende vakantie niet in het maagzuur vallen en steek Ortis Easy Digest in je reisapotheek. Dit supplement op basis van artisjok, karwij en venkel helpt je in geen tijd van je opgeblazen gevoel af!

 

  • Perozin: Was die 2e zwarte piste er te veel aan of vroeg dat laatste partijtje beachvolley wat te veel van je lichaam? Zorg dat je er morgen terug staat om revanche te nemen en smeer Perozin op je pijnlijke spieren! Heb je wel vaker last van pijnlijke spieren en gewrichten? Lees dan hier ons artikel over osteoporose

 

  • Probiotica: als je het type bent dat op vakantie nogal moeilijk “gaat” adviseren we je in de eerste plaats om reeds op voorhand met een probiotica kuur te beginnen zodat ook je darmen in topconditie op vakantie kunnen vertrekken. Je komt meer te weten over probiotica in dit artikel

 

  • Lippenbalsem: Koud weer of net heel warm? Voorkom kloven en een droog gevoel op de lippen door de juiste lipverzorging te gebruiken. Fytostar All Weather lippenbalsem past handig in je tas en is geschikt voor elk type vakantie.

 

  • Ga je met de wagen op vakantie? Denk aan het milieu en kies voor een Bamboo Cup tijdens je nachtelijke tankstationkoffietje. Zo laat je de mega-vervuilende piepschuim bekertjes links liggen en bovendien zie je er door de toffe designs uit als een trendsetter!

 

Deel dit bericht!