Travel Care, uw compagnon bij reisziekte


18 maart 2018

TRAVEL CARE®

met gember, helpt bij het behoud van een goede vertering in de maag, o.a. voor een vlekkeloze reis

+ melisse, munt, balotta, B6

Travel Care® bevat een gemberextract, met een hoge dosering aan gingerolen, melissa en munt, die bijdragen aan het behoud van een goede vertering in de maag, o.a. voor een vlekkeloze reis. Bovendien draagt het Melissaextract bij aan het behoud van een positief humeur en rustig gemoed en helpt de Ballota de zenuwachtigheid bij volwassenen en kinderen te verminderen, ook onderweg (op de weg, in de lucht en op het water). De vitamine B6 draagt daarnaast nog eens bij aan de vermindering van vermoeidheid.

Extract van Melissa officinalis (Citroenmelisse, blad), Extract van Mentha piperita (Munt, bovengrondse delen), omhulling: Hydroxypropylmethylcellulose, Extract van Zingiber officiale (Gember, wortelstok), Extract van Ballota nigra L. (Stinkende ballota, bloeiende delen), antiklontermiddel: Magnesium stearaat, Pyridoxine hydrochloride (Vitamine B6).

Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: 2 capsules per dag, ‘s morgens in te nemen of 1/2 uur voor het vertrek. Kinderen tussen 6 – 12 jaar: 1 capsule.

Een supplement mag niet als vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 24 °C), buiten het bereik van kinderen. Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

bron: http://fytostar.be/nl-BE/travel-care/5/2/77/

 

Deel dit bericht!