KLANTENKAARTEN


18 maart 2018

Lieve klanten,

het is ondertussen iets meer dan 6 maanden geleden dat het roer van Regiform werd overgenomen door ondergetekende. Het zijn tot hier toe al 6 bewogen maanden geweest, en het zullen nog veel bewogen jaren worden in de toekomst want ik heb de smaak van het ondernemen te pakken gekregen.

We zitten niet alleen boordevol plannen voor de toekomst – zo schrijven we momenteel aan een gloednieuwe webshop en kan je binnenkort ook bij ons terecht voor verse klaargemaakte maaltijden – we hebben ook al een tijdje een nieuwe klantenkaart.

U vraagt zich waarschijnlijk af wat er gebeurt met uw oude exemplaar? Dat zit als volgt:

Blauwe klantenkaarten dateren al van meer dan 5 jaar geleden. Deze hebben we nog een tijd geaccepteerd, maar zijn vanaf nu niet meer geldig. Bij afgifte van je oude blauwe klantenkaart zullen we je ter compensatie een nieuwe klantenkaart geven waar 5% van je opgespaarde bedrag op afgestempeld zal worden.

Op de nieuwe kaart verzamel je per aankoopschijf van 10 Euro een stempel. 15 stempels is een volle kaart en geeft recht op een onmiddellijke kassakorting van 7,5 Euro.

Groene klantenkaarten worden nog ten volle aanvaard tot en met 31 maart. Kom dus snel langs om je groene kaart vol te maken of om deze te laten overzetten op een nieuw exemplaar.

Lieve groe(n)tjes,

Sven

 

Deel dit bericht!