Flor•Essence – zo makkelijk als een kopje thee


9 maart 2018

Flor•Essence, zo makkelijk als een kopje thee!

In de wereld van vandaag moet het menselijk lichaam meer dan ooit ongunstige (chemische) stoffen kunnen verwerken. Flor•Essence is een verzachtend, diepreinigend3 kruidenmengsel dat op het meest fundamentele niveau functioneert: uw cellen.
Flor•Essence zuivert(3) en revitaliseert(4) het hele lichaam langzaam maar duurzaam, dus niet zoals andere zuiveringsproducten die soms moeilijk te verdragen zijn. Door uw cellen te reinigen en te beschermen ondersteunt Flor•Essence uw levenskracht en stelt het uw lichaam in staat met maximale doeltreffendheid te werken.

 

“u zal zich fantastisch voelen!”

Wat maakt Flor•Essence zo uniek?
Dit kruidenmengsel, dat wij dankzij de Ojibwaindianen leerden kennen, heeft de afgelopen jaren over de ganse wereld succes gevonden.
Flor•Essence wordt reeds in meer dan 25 landen aangeboden.

Zuivering op het niveau van de cellen. Zo makkelijk als een kopje thee!
• Een mengsel van 8 kruiden gegarandeerd natuurzuiver geteeld door FMD.
• Een breed spectrum aan ongeraffineerde kruiden brengt het lichaam in evenwicht(4) zodat het zichzelf kan optimaliseren.
• Traditionele bereiding op basis van water voor een maximale opname.
• Kan veilig dagelijks en langdurig gebruikt worden.
• Alle ingrediënten zijn streng getest op zuiverheid, kwaliteit en kracht.
• Bevat geen alcohol of conserveermiddelen.

Uw cellen worden gereinigd!

Aanbevolen gebruik:
U kunt Flor•Essence kant en klaar kopen of thuis bereiden. Goed schudden voor gebruik. Voeg aan 30-60 ml een zelfde hoeveelheid zuiver, ongefluorideerd, warm of koud water toe. Drink langzaam en met kleine slokjes, één of twee keer per dag. Kinderen: Gebruik de halve dosering. Belangrijk: ‘s Morgens en ‘s avonds op de nuchtere maag innemen. Bewaren: koel en droog bewaren. Eenmaal geopend altijd in de koelkast bewaren en binnen de 3 weken gebruiken. * Niet gebruiken beneden de 12 jaar ;- Raadpleeg uw arts bij zwangerschap of borstvoeding ;- Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Inhoud:
Flor•Essence is beschikbaar in 500 ml vloeibaar extract en kost 25,50 €

Samenstelling:
________________________________________________________________________________________________
Ingrediënten: Gezuiverd water, Grote klit (Arctium lappa L.), Schapenzuring  (Rumex acetosella L.), Rode iep (Ulmus rubra Muhl.), Gladgesteeld vingerwier (Laminaria digitata (Hudson) J.V. Lam), Gezegende distel  (Cnicus benedictus L.), Witte waterkers (Nasturtium officinale R. Brown), Rode klaver (Trifolium pratense L.), Russische rabarberwortel (Rheum palmatum L.). (*)
_____________________________________________________________________________________________________________
3.Laminaria digitata | 1. Arctium lappa | 4.Rheum palmatum

Deel dit bericht!