Trip down memory lane, een vertrouwd gezicht verdwijnt


15 februari 2018

Lieve lezers en vooral, lieve vaste klanten,

doorheen de jaren bent u vast en zeker gewend geraakt aan het feit dat Christine u vakkundig bediende en van het juiste gezondheids- en voedingsadvies voorzag. Op 1 februari werd haar werkjubileum nog gevierd – 46 (!!!) jaren dienst, wie kan dat nog zeggen?

Na zoveel jaren is het echter tijd geworden voor haar om te kiezen voor een ander leven. Een leven waarin ze zal gaan genieten van haar pensioen. Op 2 maart 2018 zal zij haar laatste werkdag komen voltooien, en uiteraard staan de komende weken bij Regiform in het teken van dit afscheid, want wees maar zeker dat zulk een brok aan ervaring gemist zal worden.

Jullie zijn in de komende weken dan ook van harte welkom om haar uit te zwaaien. Voor zij die willen ligt een notitieboek klaar in de winkel waar u een boodschap voor haar kan achterlaten. Op haar laatste werkdag zullen we dit overhandigen, de mooie boodschappen nalezen in de jaren na haar pensioen zullen haar veel plezier doen!

Meer lezen over de geschiedenis van Regiform en de carrière van Christine? lees hier verder

Deel dit bericht!