SAAF skincare


7 februari 2018

Wie dacht dat huidverzorging iets typisch vrouwelijk was, die heeft nog nooit van SAAF gehoord. Het face serum van SAAF is namelijk hoogst efficiënt voor al wie een alcoholvrije gelaatsverzorging zoekt, ook voor mannen met baarden!

Geniet je graag van een GRATIS gelaatsverzorging? Dat kan op 14 juni tijdens de demodag. Contacteer ons via onderstaand formulier en reserveer jouw plaatsje

Met haar zeer hoge actieve, maar volledig natuurlijke en biologische ingrediënten, is Saaf Pure Organic Skincare een van de hoogst gekwalificeerde skincare in de wereld.

Dr. Mah Hussain-Gambles MBE, een toonaangevende farmacologische wetenschapper, heeft Saaf Pure Organic Skincare opgericht om aan te tonen dat de huid kan herstellen en verbeteren door gebruik van 100% natuurlijke biologische ingrediënten en dat de actieve werkstoffen wel degelijk de huid verbeteren, ten opzichte van de producten op de huidige markt.Deze hebben andere, formules met een lager percentage werkstoffen en/of synthetische ingrediënten.

Saaf Pure Organic Skincare heeft in haar lijn van serums, balsems en oliën de meest hoogwaardige efficiënte en pure ingrediënten.
Het woord SAAF betekent PUUR in het Perzisch.

 

Saaf Pure Organic Skincare is een hoogwaardig gekwalificeerde huidverzorgende lijn en volgens de normen van Soil Association uit Engeland, staan zij garant voor de beste, natuurlijke en ethische ingrediënten. Zo is er dus een prachtige, luxueuze huidverzorgende lijn, die beschermt, herstelt en hydrateert. Zodat het u een natuurlijke prachtige en stralende huid geeft.

Bij de geselecteerde biologische ingrediënten, kunnen we er zeker van zijn dat er geen schadelijke chemische stoffen worden gebruikt bij het telen en verwerken van de ingrediënten. De goedgekeurde biologische ingrediënten dragen bij aan onze filosofie en streven naar totale puurheid en zuiverheid van de producten.

Heb je nog vragen over dit product? kom zeker langs in onze winkel of neem een kijkje op de site van Saaf Skincare 

Onze verkoopprijzen zijn als volgt:

  • Face cleanser:        34.99 €
  • Face serum:            29.99 €
  • Body oil:                   39.99 €
  • Body balm:              39,99 €
  • Hair oil:                    29.99 €
  • Foot balm:               24.99 €      

 

Lots of love!

 

Contact

  • U kan ons steeds bereiken op 03 321 48 98 of info@regiform.be om uw gegevens te bekijken, aan te passen of te laten wissen.

Deel dit bericht!