Examenstress? bereid je nu al voor met Eye Q


23 januari 2018

De essentiële feiten…

Essentiële vetzuren, zoals omega 3 en 6 zijn belangrijk voor je gezondheid.
Zij spelen een rol in bijna elke cel van het lichaam. Vooral voor kinderen zijn deze erg belangrijk.

Omdat het lichaam deze vetzuren niet zelf kan produceren, moeten zij via de voeding worden opgenomen. Vette vis is een uitstekende bron van omega 3-vetzuren. De overheid adviseert elke week minstens tweemaal vis te eten, waarvan eenmaal een portie vette vis.

Een bijzondere formule

Eye Q is een speciaal ontwikkelde en bijzondere formule met omega 3- en 6-vetzuren. Eye Q bevat de belangrijke vetzuren EPA, DHA en GLA in een goede verhouding, waardoor een synergistische samenstelling ontstaat en een uitgebalanceerde formule. Eye Q is bijzonder vanwege de hoge inhoud EPA in verhouding tot DHA. De ratio van de vetzuren EPA:DHA:GLA bedraagt 9:3:1.

 
Voor de productie van Eye Q worden uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten gebruikt. De olie is afkomstig van duurzame bronnen voor vette vis, zoals sardines, die bekend zijn vanwege hun van nature hogere EPA-concentraties. Na een speciaal zuiveringsproces worden de oliën aan onafhankelijke tests onderworpen om ervoor te zorgen dat zij aan de strenge zuiverheidseisen van de WHO en de EU voldoen.
Eye Q capsulesEye Q Liquid en Eye Q Chews zijn geschikt voor alle leeftijden vanaf 3 jaar. Kleine kinderen kunnen moeite hebben met het doorslikken van de kleine Eye Q softgel capsules. Daarom adviseren wij deze vanaf 5 jaar.
Voor kinderen jonger dan 3 jaar adviseren wij Eye Q Baby (vanaf 6 maanden).

Deel dit bericht!