Bamboo cups


20 december 2017

Bamboe is geheel afbreekbaar en dus niet milieuverontreinigend. Omdat bamboe een snel groeiende grassoort is en vaker geoogst kan worden is het een ecologisch verantwoord product. Ieder jaar worden nieuwe stammen door de moederplant aangemaakt die in korte tijd tot volwassen hoogte uitgroeien. Deze cups zijn dus 100% composteerbaar indien ze verslijten. Wij denken eerder dat u ze zal composteren omdat u gewoonweg een nieuwe wil met een ander design, want verslijten doen ze amper! En bovendien zien ze er heel leuk uit.

De belangrijkste voordelen van bamboe zijn:

  • Bamboe heeft een lange levensduur, is hard, slijtvast en duurzaam
  • Door de compacte vezelstructuur is bamboe harder dan menig andere houtsoort
  • Is heel stabiel, door weinig krimping/uitzetting
  • Bamboe gedijt goed onder zowel vochtige als droge condities
  • Bamboe bevat geen giftige stoffen en veroorzaakt geen allergieën

Ben jij klaar om je collega’s jaloers te maken met deze leuke cup?

Deel dit bericht!